Ugasimo svjetlo za planet Zemlju, a upalimo svijeću za Japan

Ugasimo svjetlo za planet Zemlju, a upalimo svijeću za Japan

Grad Biograd na Moru na inicijativu Savjeta mladih Grada Biograda na Moru u subotu, 26. ožujka 2011. sudjelovao je u ovogodišnjoj globalnoj akciji “Sat za planet Zemlju” gašenjem gradske rasvjete na cijelom području grada. Grad Biograd na Moru već treću godinu zaredom sudjeluje u akciji “Sat za planet Zemlju”, no ove godine Grad i Savjet mladih Grada Biograda na Moru su uz akciju odali počast žrtvama Japana u nedavnom potresu paleći svijeće ispred Gradske vijećnice te su time poslali svoju moralnu potporu u teškim trenucima u kojima se trenutno nalaze.

Akcijom “Ugasimo svjetlo za planet Zemlju, a upalimo svijeću za Japan” Grad Biograd na Moru i Savjet mladih grada Biograda na Moru su potaknuli građane na suosjećanje i solidarnost s prijateljima u Japanu, te se jedna večer posvetila ljudima koji su u tom trenu prolazili najteže dane u svojoj povijesti nakon Hirošime i Nagasakija.

svijeca_za_japan_01 svijeca_za_japan_02 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA svijeca_za_japan_05 svijeca_za_japan_06